PRX-T33 i.c.m. MICRONEEDLING €149,99

 

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster
Tijdens de behandeling wordt het PRX serum aangebracht op het behandelingsgebied. Het serum wordt in de huid gemasseerd en geeft de huid een intense boost waardoor het er direct fris en stralend uit ziet. Een aantal dagen na de behandeling zijn lijntjes/rimpels verzacht en oogt de huid voller. 

Microneedling
Het PRX serum kan gecombineerd worden met microneedling waarbij de diepere huidlaag wordt bereikt. Bij microdeedling wordt gebruik gemaakt van kleine naaldjes die prefereren door de huid. Daarmee worden hele kleine gaatjes gemaakt, wat met het blote oog niet te zien is. Aan de punt bloedinkjes kan DermaPrins zien of dit diep genoeg is. Het PRX serum wat als eerste is aangebracht op de huid zou dieper ingewerkt worden en komt in de diepere huidlaag terecht. 

De microneedling behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren, wel kan het een schurend effect geven.

Na 1 behandeling is de huid al zichtbaar voller en stralender. Het optimale resultaat wordt bereikt met 4 behandelingen (1/2 weken tussen elke behandeling). Het aantal behandelingen verschilt vaak per persoon dit wordt door DermaPrins vastgesteld. 

 

KUUR VAN 4 BEHANDELINGEN €550,-