FACIALS

 

 

In onze facials staat het begrip ontspanning centraal en wordt je huid verrijkt met effectieve ingrediënten en ultiem verwend. Wel raden we aan van tevoren een huidanalyse te doen bij een IMAGE Skincare Professional, zodat je precies weet waar je huid op dat moment behoefte aan heeft. Hieronder vind je een selectie van onze ontspannen, doch effectieve facials. 

 

 

2 in 1 FACIAL SIGNATURE FACELIFT (GLADDERE HUID/TEGEN ROODHEDEN) LEVEL I    €125,- + GRATIS PRODUCTEN

 

 

 

 

ORMEDIC FLASH FACIAL

Deze supersnelle 15-minuten facial is perfect voor iedereen in tijdnood, of bijvoorbeeld tijdens je lunch break. Poets onzuiverheden weg en herstel de natuurlijke veerkracht van de huid met de Ormedic Flash Facial. Met antioxidanten en plantaardige ingrediënten wordt de huid in korte tijd intensief gevoed en in balans gebracht.

Geschikt voor alle huidtypen en voor alle seizoenen, ook bij zwangerschap. 

ORMEDIC RESTORING FACIAL 

Deze facial is speciaal ontwikkeld om de geïrriteerde huid weer in balans te brengen. Zet deze behandeling in tijdens of na stressvolle perioden, zoals overmatige blootstelling aan zon, allergische reacties, hormonale disbalans en zwangerschap. De producten die gebruikt worden tijdens de facial bevatten biologische peptiden en antioxidanten die de weerstand van de huid verhogen. Vermindert direct roodheid en irritatie, zodat de huid na de behandeling ontspannen en gehydrateerd aanvoelt. De Ormedic Restoring Facial is geschikt voor alle seizoenen en alle huidtypen.

Geschikt voor alle huidtypen en voor alle seizoenen, ook bij zwangerschap. 

 

STEM CELL FACIAL

Deze facial is speciaal ontwikkeld voor de verslapte huid in het gezicht, de hals en het decolleté. Daarnaast vermindert het pigmentaties, rimpels en fijne lijntjes. Werkzame ingrediënten zoals argireline en plantstamcellen herstellen de huid direct.

Geschikt voor alle huidtypen, behalve de acne-gevoelige huid. Geschikt tijdens zwangerschap. 

DELUXE CONTOURING FACIAL 

Verstrak en verbeter de stevigheid van de huid met de Deluxe Contouring Facial. De combinatie van plantstam-cellen en peptiden herstellen de huid. Door de exclusieve, ingekapselde ingrediënten blijven deze puur totdat ze contact maken met de huid, wat zowel een direct liftend effect als langdurig resultaat geeft. 

Geschikt voor alle huidtypen, behalve de acne-gevoelige huid. Geschikt tijdens zwangerschap. 

ANTIOXIDANT ANTI-AGING FACIAL 

Heb je last van een gevoelige, geïrriteerde en droge huid? Dan is deze anti-aging behandeling geschikt voor jou. Het bevat hoogwaardige vitamine C, antioxidanten, hyaluronzuur en enzymen die zorgen voor een snelle vernieuwing van cellen. Ook herstelt deze behandeling de huid die beschadigd is door externe factoren, zoals uv-straling. De Antioxidant Anti-Aging Facial stimuleert de aanmaak van collageen en hydrateert de huid intensief. Ondersteunt de vermindering van roodheid van de huid, egaliseert de teint en geeft verbetering bij lichte vormen van acne.

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de huid met roodheden, inflammaties, zonschade, ongelijkmatige teint, droge huid en eerste tekenen van huidveroudering. 

BRIGHTEN UP FACIAL 

Wil je die felbegeerde IMAGE Skincare glow? Dan is deze luxe facial precies wat je huid wilt. Een heldere uitstraling en natural glow is namelijk iets wat je al na één keer ziet. Hierdoor is het de perfecte behandeling vlak voor speciale gelegenheden. Helpt de huid te egaliseren, hydrateren en vermindert oneffenheden én zelfs fijne lijntjes. Door de milde ingrediënten is deze behandeling geschikt voor alle huidtypen.

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de huid met hyperpigmentatie, zonschade, ongelijkmatige teint, droge huid en eerste tekenen van huidveroudering. 

CALM & CLEAR FACIAL 

Heb je last van een acne-gevoelige huid, maar wil je niet een te intensieve behandeling? Kies dan voor deze facial. Met Calm & Clear exfolieer je de huid met een masker op basis van zuren, enzymen en korrels, aangevuld met een extra enzymatische peeling. Zo wordt de huid gezuiverd, zonder deze uit balans te brengen. Door afsluitend olievrije producten aan te brengen wordt de huid bovendien mooi gematteerd.

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de acnegevoelige en droge huid.

PROBIOTIC PURIFYING FACIAL 

Klaar om je huid intensief te reinigen? De unieke ingrediënten in de producten die tijdens Probiotic Purifying Facial gebruikt worden, zorgen voor een zachte, maar tegelijkertijd grondige reiniging tot diep in de poriën. Na afloop is de huid optimaal gehydrateerd, in balans en voelt zijdezacht aan. Ideaal om in te zetten bij vette huidcondities die gevoelig zijn voor acne en in gebieden waar je te maken hebt met smog en luchtvervuiling, zoals bijvoorbeeld in grote steden.

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de gecombineerde tot vette huid, (actieve) acne en acnegevoelige huid, verwijde poriën, de huid in disbalans en met onzuiverheden.

WINTER RETREAT FACIAL 

Deze hydraterende facial is dé behandeling om het winterse weer te trotseren en de huid intensieve verzorging te bieden. Exfoliërende ingrediënten en producten met een romige textuur zuiveren de huid en maken de droge(re) huid weer zijdezacht. De huid wordt intens gevoed en gehydrateerd om een droge huid te voorkomen en met een perfecte glow de winter door te gaan.

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de grauwe/doffe huid, een droge huid en huid met neiging tot verslapping en gebrek aan huidelasticiteit.