WENKBRAUWLIFTING I BROW LAMINATION vanaf €49,99

 

Brow Lamination wordt ook wel de 'Fluffy Brow' trend genoemd. Tijdens de Brow Lamination behandeling zorgen we ervoor dat de wenkbrauwhaartjes zachter en langer worden zodat de haartjes de gewenste richting op gaan staan. Dit doen we doormiddel van milde lotions. Deze lotions van Elleebana zijn speciaal ontwikkeld voor de wenkbrauwen en dus niet te vergelijken met wimperlifting vloeistoffen: Deze vloeistoffen zijn namelijk veel te sterk voor wenkbrauwenharen! De lotions van Elleebana maken de wenkbrauwenhaartjes zachter en langer waardoor de wenkbrauwen wel 150% voller kunnen worden!

 

De behandeling is dan ook ideaal voor dunnere, stugge, warrige en asymmetrisch wenkbrauwen. Tijdens de behandeling liften we als het ware de wenkbrauwhaartjes de gewenste richting op waardoor je in een klap van al je wenkbrauw ''problemen'' af bent!

Wat kan ik van de behandeling verwachten?

Natuurlijk beginnen we de afspraak met het bespreken van jouw wensen en verwachtingen. De vorm en de stand van de wenkbrauwharen zullen vooraf besproken worden. Hierna zullen de lotions hun werk doen! Ook geeft het verven van de wenkbrauwen het mooiste resultaat en zal ik dit altijd aanraden. De lift blijft 4 tot 8 weken zitten, dit verschilt echter per persoon.

 

De Brow Lamination behandeling is niet voor iedereen geschikt. Twijfel je over de conditie van je wenkbrauwen? Stuur dan gerust een mail met een foto van je wenkbrauwen!

BROW LAMINATION €49,99

MET WENKBRAUWEN VERVEN €59,99

MET WENKBRAUWEN VERVEN EN WAXEN €75,00